IJsvereniging
Hard Gaat-Ie

Banner3.jpg

Stem op ons!

Inschrijven voor schaatsles

Hard Gaat-ie bij de Gondelvaart

 

 

Piet Keijzerbaan:
Burg. Cramerlaan 13A
2678 AL  De Lier

Routebeschrijving

Facebook

 

De tijd van schaatsen is voorbij, maar niet getreurd want ook deze zomer worden skate-lessen voor kinderen vanaf 6 jaar oud georganiseerd door de IJsclub Hard Gaat-ie. De lessen zullen worden gegeven op de Piet Keijzerbaan gelegen op de hoek Burg. Cramerlaan/Veilingweg in De Lier. Deze baan heeft een vlakke, betonnen ondergrond van 90 x 70 meter en dus prima geschikt om op te skeeleren.

De 10 lessen zijn wekelijks op donderdag van 19:00 uur tot 20:00 uur en starten op 13 april. Als het niet mogelijk is om op donderdag les te geven, bijvoorbeeld door regen of een natte baan, zal deze les eventuele naar een dinsdag worden verplaatst. In dit geval wordt je hiervan tijdig op de hoogte gesteld. 

helmOm op tijd met de les te kunnen starten, wordt je tussen 18:30 en 18:45 op de Piet Keijzerbaan verwacht zodat je alvast je skates en beschermers kan aantrekken. Het dragen van een helm en polsbeschermers is verplicht, knie- en elleboogbeschermers worden aangeraden. Zorg er dus voor dat je goede beschermers hebt. Via de vereniging is tegen een gereduceerde prijs (€ 50) een helm (zie afbeelding) te verkrijgen. Ook kan via de vereniging een helm voor € 20 gehuurd worden voor het hele seizoen. 

De kosten voor deze 10 lessen bedragen €35,- en dient voor de aanvang van de lessen te zijn overgemaakt op IBAN NL02RABO0336217927 t.n.v. penningmeester Hard gaat-ie onder vermelding van skate les en de naam van de leerling(en).

Let op: dit jaar hebben we voor maximaal 60 kinderen plek, dus wees er snel bij met aanmelden. 

De lesdata voor seizoen 2023:

Datum Bijzonderheden   Datum Bijzonderheden
13 april  Start 1e les   8 juni  
20 april     15 juni  
11 mei     22 juni  
25 mei     29 juni  
1 juni     6 juli  Laatste les
© by IJvereniging Hard Gaat-Ie De Lier