IJsvereniging
Hard Gaat-Ie

Banner2.jpg

Amerikaanse ambassade bezoekt de ijsbaan

QR-code seizoen 2023/2024

Afscheid Toon Luijendijk

 

 

Piet Keijzerbaan:
Veilingweg 15B
2678 LN  De Lier

Routebeschrijving

Facebook

Met onderstaand formulier kan de lidmaatschapskaart (QR code) opgehaald worden. Leden krijgen hiermee toegang tot de ijsbaan. De QR code toont u bij de ijsbaan op uw mobiel of geprint op papier.

Bij voorkeur zoekt u op het adres naar uw lidmaatschap. Ter verificatie vragen wij de laatste 4 cijfers van het IBAN (rekeningnummer) waarmee het lidmaatschap is betaald (eind oktober/begin november).

Mocht op uw huidige adres het lidmaatschap niet worden gevonden maar wel op basis van volledig IBAN, graag contact opnemen met de ledenadministratie. Vermoedelijk is uw adres bij ons niet correct, en zullen we dit corrigeren.

Door invullen van een email adres ontvangt u tevens de lidmaatschapskaart per mail.

Hier kan de lidmaatschapskaart (QR code) opgehaald worden. Leden kunnen hiermee toegang tot de ijsbaan krijgen. De QR code kan op uw mobiel of geprint op papier getoond worden bij de ijsbaan.

Bij voorkeur zoekt u op het adres naar uw lidmaatschap. Ter verificatie vragen wij daarbij de laatste 4 cijfers van het IBAN nummer van de rekening waarmee het lidmaatschap is betaald (jaarlijks eind november).

Mocht uw adres niet gevonden worden, dan hebben wij vermoedelijk een ander/oud adres. Graag deze wijziging doorgeven. U kunt dan tot die tijd gebruik maken van uw IBAN om uw QR code op te halen.

Door invullen van een email adres ontvangt u tevens de lidmaatschapskaart per mail.

© by IJvereniging Hard Gaat-Ie De Lier