IJsvereniging
Hard Gaat-Ie

Banner3.jpg

Amerikaanse ambassade bezoekt de ijsbaan

QR-code seizoen 2023/2024

Afscheid Toon Luijendijk

 

 

Piet Keijzerbaan:
Veilingweg 15B
2678 LN  De Lier

Routebeschrijving

Facebook

Beste leden, 

Er wordt gewerkt aan een verbeterd systeem om wijzigingen en afmeldingen van het lidmaatschap door te kunnen geven. Helaas zal deze nog even op zich laten wachten en vragen we u om wijzigingen op de volgende manier kenbaar te maken aan ons. 

Voor wijzigingen (adres, IBAN, email) stuur een bericht aan ledenadministratie@hard-gaatie.nl met als bericht titel "wijziging lidmaatschap"

Voor afmelden stuur een bericht aan ledenadministratie@hard-gaatie.nl met als bericht titel "afmelden lidmaatschap".

Graag in het bericht (zowel bij de wijziging als afmelding) ten minste het lidnr te vermelden waaronder u bekend staat en ter controle de laatste 4 cijfers van de IBAN waar de contributie vanaf wordt geschreven. Op deze wijze kunnen we alle gegevens het snelste verwerken. 

De Ledenadministratie 

 

 

 

Het bestuur van de ijsvereniging Hard Gaat-ie wil de leden, er op attenderen dat de lidmaatschapskaarten niet aan huis worden bezorgd. Ieder seizoen zijn voor de leden de lidmaatschapskaarten (QR-code) op te halen op de website. De lidmaatschapskaarten zijn één seizoen (1 november tot en met 31 oktober) geldig.

Het lidmaatschap wordt tot wederopzegging stilzwijgend verlengd.

Lidmaatschap varianten:

  • Gezin (gezin inclusief kinderen <18 jaar) a 5,- euro
  • Persoonlijk (zowel voor een kind als volwassenen) a 3,50 euro

Eénmalig worden inschrijfkosten voor lidmaatschap in rekening gebracht, ter hoogte van respectievelijk 5,- euro en 3,50 euro.

Aanmelden als lid kan uitsluitend via de website, dit om wachttijd te voorkomen. Na aanmelden via de website, ontvangt u een bevestigingsmail en kan direct de lidmaatschapskaart (QR-code) op de website opgevraagd worden.

Zonder lidmaatschap kan de baan betreden worden met een dagkaart. Deze dagkaart kan bij het loket gekocht worden en kost 2,50 euro voor volwassen (18+) en 1,00 euro voor kinderen (jonger dan 18 jaar). 

Het bestuur

© by IJvereniging Hard Gaat-Ie De Lier